Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар на клуба??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами аз ви казах за УС.
    КАжете разумна оферта и кой ще го прави. УС само ще гласува разходите .
    Сега ако искате УС да се хване и само да организира , да направи календарите и да каже айде народе.
    УС трябва да одобри средства и ако може да помогне и съдейства.
    Ама вие искате УС да реши, да намери къде , как, за колко пари и да Ви направи календар - който накрая половината няма да харесват най-вероятно.
    Аз ви казах дайте конкретна оферта, кой с коя част се наема, за колко пари и т.н.т Да се знае кой поема отговорност.
    Търтея даде оферта за ХХХХ лева. Ама е скъпа - дайте други. Имайте впредвид че УС не прави календари. Може да гласува за разумно предложение дошло от членовете и спрямо възможностите на клуба.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas
      А
      Търтея даде оферта за ХХХХ лева. Ама е скъпа - дайте други.
      кое е скъпо бе
      ти колко очакваш да струва 20 лв ????
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Добре Петре - кажи колко пари ти трябват , колко календара ще направиш и какви ще бъдат, за колко време ще ги направиш и УС до 4 часа след конкретното ти предложение ще гласува.
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

• ДО тук като гледам:

Куберт ще помогне с фотографството за без пари...да ме поправи ако нещо не съм разбрал.

Аз имам приятелки които се занимават с реклами и т.н. проститии като календари, ще ни помогнат за визията...ще ги карам за без пари.

Имам приятелки манекенки и други красиви момичета, но срещу какво ще се навият не знам

Стигнахме до печата и хартията...която трябва да се види какви пари и колко ще ни излезне.

След това да видиме колко пари сме готови да платиме за 1 календар и колко човека биха си купили.

Клуба не може да си позволи да спонсорира Календар за 2000лв. и да остане без пари за ИталФест и други по важни неща.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• начи не говорим за спонсориране и календара да се раздава безплатно - аз съм убеден че за качествен календар колегите ще платят примерно 20 лв докато аз лично и 5 лв не бих дал за нещо дето не е готино

всички знаете че работата дето се върши за без пари си е като за без пари

за мисля че е най-добре да се направи анкета и да се гласува - щото за сега май само си чешем езиците

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
              ......аз лично и 5 лв не бих дал за нещо дето не е готино
              Да обаче хубавото за теб, може да не е хубаво за други - сега ще кажеш , че от професионалисти ще е хубаво - е да ама по тая логика пак не става - щото и Пикасо не се харесва на всички.

А понякога и за без пари, когато се прави с желание се получава по-хубаво. А хората които Петко посочва са професионалисти. Манекенките са известни, Куберт - както разбра е професионалист, хората които правят календара също са от рекламни фирми.

До снимките и предпечатната , както Петко каза ще излезе без пари - тогава ще пуснем варианти да се гласува и ако се одобри да даваме пари да се печата.
              Как да пусна анкетата:
              1. Календар от професионалисти с минимални средства и оставащи пари за Италфест
              2 Календар от професионалисти с повече пари и опразване касата и неоставащи пари за следващия Италфест.

Comment

===
                изглежда изобщо не четеш кво съм писал
                забрави

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                  ......аз лично и 5 лв не бих дал за нещо дето не е готино
                  Да обаче хубавото за теб, може да не е хубаво за други - сега ще кажеш , че от професионалисти ще е хубаво - е да ама по тая логика пак не става - щото и Пикасо не се харесва на всички.

А понякога и за без пари, когато се прави с желание се получава по-хубаво. А хората които Петко посочва са професионалисти. Манекенките са известни, Куберт - както разбра е професионалист, хората които правят календара също са от рекламни фирми.

До снимките и предпечатната , както Петко каза ще излезе без пари - тогава ще пуснем варианти да се гласува и ако се одобри да даваме пари да се печата.
                  Как да пусна анкетата:
                  1. Календар от професионалисти с минимални средства и оставащи пари за Италфест
                  2 Календар от професионалисти с повече пари и опразване касата и неоставащи пари за следващия Италфест.
                  Абе Васе кой каза че Пикасо е професионалист

добре де пусни анкета колко хора ще си купят календар и до колко пари:5 лв 10 лв 20 лв.Да се види колко пари и броики ще се съберат.

Нека мацката на Търтеьо да помисли и да каже как според нея ще изглежда цялостната визия и идеята на снимките.
                  Както и пари разбира се.

Ако може и на Петко хората да кажат за тяхната идея и т.н.,и да гласуваме.

ПП Дано да има безплатна част но нали знаеш че безплатен обяд няма. за съжаление

ППП Никой не е казал че клуба ще финансира календара 100% и после ще го подари на тези който желаят
                  1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                  2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                  1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

• Първоначално публикувано от Lucky

добре де пусни анкета колко хора ще си купят календар и до колко пари:5 лв 10 лв 20 лв.Да се види колко пари и броики ще се съберат.

Нека мацката на Търтеьо да помисли и да каже как според нея ще изглежда цялостната визия и идеята на снимките.
                    Както и пари разбира се.

Ако може и на Петко хората да кажат за тяхната идея и т.н.,и да гласуваме.
                    .......................................
                    ППП Никой не е казал че клуба ще финансира календара 100% и после ще го подари на тези който желаят
                    Еми така е разумно.

Comment

• момчета и момичета здравейте
                      аз таковата - човекът на търтея
                      скоро може и аз да се сдобия с нещо италианско на 4 гуми (не бързам да обещавам)
                      но за календара мога да ви обещая това дето мога да го свърша:
                      работя като дизайнер вече не малко годинки - дизайн и ретуш ви ги подарявам, както и предпечата
                      фотографската работа ви я подарявам - за мен това ще е нещо хубаво в портфолиото ми, приемете го като бартер (да не сме съвсем безкористни)
                      колите, които ще присъстват в кадър ги имаме/те налични, те ще присъстват - дали цели или само детайл от тях - по-късно
                      ако ми намерите модели - момичета, които изглеждат добре и знаят как да се държат пред камера - няма да плащаме за модели, не е добре да е само едно, защото това ще стане календар на момичето, за това и преди бях казала 4 момичета за 12-листен календар - по 3 месеца/момиче, но може да се редуцира броя им или да се измислят щури визии - това по-натам
                      колите можем да ги "напудрим" сами, но момичетата не можем - професионалистите в тази област вършат не малко работа, която никак не е за подценяване, вие сте предимно мъже, но надявам се ще ме разберете. хонорарът на гримьорите и фризьорите е по около 150лв. на ден, на стилист е повече, но ако се организираме има и заобиколни пътища - като например да потърсим услуги на завършващи професионалната гимназия в Пловдив - ако някой го направи това - спестявате тези пари, аз не мога
                      печатът на тези неща - това е единственото нещо, което не може да не се плати. ако сме до 500 броя - цената на единична бройка ще е солена - защото технологията е различна. ако влезем с 1000 тираж и нагоре - цената ще е доста по-добра

това е, което мога да ви дам, но без помощ - няма да стане ни с пари, ни без
                      този календар ще е за 2008ма - хубаво би било по-голяма част от нещата да се снимат на открито - т.е. по топло, защото хале за снимане на нещо с размерите на кола в БГ се намира нелесно и за немалка сума. това би ми създало технологични грижи на мен, но мисля, че имам идея как да се справя с тях (от рода на това как да изкарам 220 volta на 10км в гората; и с това може да ми съдействате)

от мен лично ви обещавам да ви дам това, на което съм способна
                      ще се опитам да ви нарисувам (не съм рисувала от години) концептуални скици за идеите на снимките, за да си имате представа, въртят ми се някои интересни неща в главата.

п.п. разполагам с достатъчно добра техника, за да свърша това нещо, но не ми е в стила да си меря п*... обектива
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim
                        но мисля, че имам идея как да се справя с тях (от рода на това как да изкарам 220 volta на 10км в гората; и с това може да ми съдействате)
                        Позитивно мислене и добра провокация към аудиториата
                        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

.................................................. ...............................
                          Е, това вече ми харесва . Значи остава да се разпредели кой какво ще прави........преди момента на печатане.

Благодаря за точното мнение.

Пуснато е предложение за гласуване от УС за календар.

Comment

• Мед ми капна...
                            Най-накрая НАЙ-НАКРАЯ нещо конструктивно!
                            Тоя календар ще вземе да стане за най-голяма изненада на всички
                            Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

момчета и момичета здравейте
                              аз таковата - човекът на търтея
                              скоро може и аз да се сдобия с нещо италианско на 4 гуми (не бързам да обещавам)
                              но за календара мога да ви обещая това дето мога да го свърша:
                              работя като дизайнер вече не малко годинки - дизайн и ретуш ви ги подарявам, както и предпечата
                              фотографската работа ви я подарявам - за мен това ще е нещо хубаво в портфолиото ми, приемете го като бартер (да не сме съвсем безкористни)
                              колите, които ще присъстват в кадър ги имаме/те налични, те ще присъстват - дали цели или само детайл от тях - по-късно
                              ако ми намерите модели - момичета, които изглеждат добре и знаят как да се държат пред камера - няма да плащаме за модели, не е добре да е само едно, защото това ще стане календар на момичето, за това и преди бях казала 4 момичета за 12-листен календар - по 3 месеца/момиче, но може да се редуцира броя им или да се измислят щури визии - това по-натам
                              колите можем да ги "напудрим" сами, но момичетата не можем - професионалистите в тази област вършат не малко работа, която никак не е за подценяване, вие сте предимно мъже, но надявам се ще ме разберете. хонорарът на гримьорите и фризьорите е по около 150лв. на ден, на стилист е повече, но ако се организираме има и заобиколни пътища - като например да потърсим услуги на завършващи професионалната гимназия в Пловдив - ако някой го направи това - спестявате тези пари, аз не мога
                              печатът на тези неща - това е единственото нещо, което не може да не се плати. ако сме до 500 броя - цената на единична бройка ще е солена - защото технологията е различна. ако влезем с 1000 тираж и нагоре - цената ще е доста по-добра

това е, което мога да ви дам, но без помощ - няма да стане ни с пари, ни без
                              този календар ще е за 2008ма - хубаво би било по-голяма част от нещата да се снимат на открито - т.е. по топло, защото хале за снимане на нещо с размерите на кола в БГ се намира нелесно и за немалка сума. това би ми създало технологични грижи на мен, но мисля, че имам идея как да се справя с тях (от рода на това как да изкарам 220 volta на 10км в гората; и с това може да ми съдействате)

от мен лично ви обещавам да ви дам това, на което съм способна
                              ще се опитам да ви нарисувам (не съм рисувала от години) концептуални скици за идеите на снимките, за да си имате представа, въртят ми се някои интересни неща в главата.

п.п. разполагам с достатъчно добра техника, за да свърша това нещо, но не ми е в стила да си меря п*... обектива

Другата седмица, може да се разберем да се срещнем и да поговориме, да видиме до къде ще я докараме

пс: Благодаря за мнението
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• )

Аз ще купя колкото и да струва! Стига разбира се да не е прекалено нахална цената

Comment

Working...
                                X